Romain Depas
Opleidingen
- Secundair Onderwijs Notre Dame de la Sagesse 2001-2003
- Hotelschool CERIA in Anderlecht 2001-2008
- Specialitatie : Banket en Traiteur CERIA 2008-2009
Stages
- Stagiair Restaurant Chez Patrick Brussel 2006-2007
- Stagiair Restaurant Bruneau Ganshoren 2007-2008
- Stagiair Traiteur Loriers 2008-2009
Restaurants
- Sous-Chef Rest Bruneau 2015-2018
- Keuken Chef Golf Château de la Tournette in Nijvel 2018
- Traiteur-Chef bij huis 2018
Werk
- Keuken Commis Rest French Jette 2009 / Rest Blue Chocolate Uccle 2010
- Chef de Partie cuisine chaude Rest Bruneau 2010-2013 / Traiteur Artfood Laeken 2013-2014
- Chef de Partie hapjes Rest Villa Lorraine Uccle 2014-2015
Bio
Mei 2007 Europees brevet Eerste Hulp (BEPS) bij Medische Defensie.
Oktober 2008 Deelneemer Gastronomische week België-Portugal in Lisbon (Eurotoques).
Juli 2009 Internationaal School wedstrijd in de kokschool Austin Texas USA.
Lente 2009 Deelneemer Nationaal Culinair Wedstrijd Debic.
Oktober 2018 Finalist Culiniaire Wedstrijd Taittinger.
Recepten
Geen recepten